Pembekal Minyak Wangi Malaysia dan Pengilang Pati Minyak Wangi Malaysia

Kami membekalkan dan mengilangkan pelbagai jenis minyak wangi di Malaysia. Kami mengilangkan pelbagai jenis minyak wangi berjenama, minyak wangi badan, minyak wangi kereta dan minyak wangian aromatik untuk pembuat minyak wangi utama dan industri kosmetik.

Fragrance Oil


Pembekal Minyak Wangi Malaysia

Kami pembekal utama Minyak Wangi Inspire Designer, minyak Fragrance Aromatic Fragrance Bahan Mentah, Perfume EDP, Minyak Wangi, Wangi-wangian kereta, Wangi Kereta, Wangi Penyelesaian dan semua bahan wangian, minyak wangi mencampurkan bahan-bahan di Malaysia dan di seluruh dunia. Fragrancemalaysia.my membekalkan semua pelbagai minyak wangi Designer dan minyak wangian aromatik untuk salon kecantikan utama dan pembuat minyak wangi.


Pengilang Pati Minyak Wangi Malaysia

Oleh kerana kami merupakan pengeluar minyak wangi, kami menghasilkan pelbagai jenis produk wangian dan produk minyak wangi sejak tahun 2002. Kami membantu penciptaan wangian dan jenama minyak wangi untuk Malaysia dan pasaran antarabangsa.


Fragrance Produk Malaysia

Minyak wangi produk kami adalah selamat untuk kulit secara langsung untuk untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa seperti di bawah :

*Minyak Fragrance aromatik (Bahan Tulen) * Minyak Wangi Badan (Bahan Tulen) * Minyak Fragrance Designer (Bahan Tulen) * Fragrance Minyak Bahan Mentah (Asas) * Minyak Wangi Aroma (Bukan Alkohol) * Minyak Wangi Badan (Bukan Alkohol) * Perfume Designer minyak (Bukan Alkohol) * EDP Perfume Body (Dengan Alkohol) * EDP Perfume Designer (Dengan Alkohol)


Minyak Fragrance Aromatik (Bahan Tulen)

Diperbuat daripada tumbuhan semula jadi, hutan dan bunga wangi bau yang diperbuat daripada sebatian aromatik semula jadi dan bahan-bahan mentah wangian sintetik sesuai untuk permohonan kulit secara langsung. Minyak Wangi Aroma 100% Bukan Alkohol sesuai digunakan untuk semua Muslim, semua jenis kulit dan selamat untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa. Fragrance Minyak Aromatik kami tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tidak akan menyebabkan sakit kepala atau pening.

Minyak Wangi Aroma Sesuai Untuk : * Rambut, kulit dan Penjagaan Badan Wangi * membuat * Penyegar Udara * Perfume Kereta * Membuat Membuat Sabun Aromaterapi * Urutan * Jiwa Enchantment * Persekitaran yang menyegarkan * Pembakaran, Ionizer * Pembuatan Lilin


Minyak Wangi Badan (Bahan Tulen)

Inspirasi daripada Fragrance Designer berjenama atau Fragrance Halus seluruh dunia, Fragrance Badan Minyak yang diperbuat daripada sebatian semulajadi aromatik dan bahan-bahan mentah wangian sintetik sesuai untuk permohonan kulit secara langsung. Badan Minyak 100% Bukan Alkohol sesuai digunakan untuk semua Muslim, semua jenis kulit dan selamat untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa Fragrance. Minyak Wangi Badan kami tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tidak akan menyebabkan sakit kepala atau pening.

Minyak Wangi Badan Sesuai Untuk : * Penggunaan Langsung Sebagai Fragrance Badan * Bukan Alkohol Wangi Spray * Roll Alkohol Bukan Pada Wangi * Perfume EDP (Dengan Alkohol) * Rambut, Kulit dan Badan Penjagaan * Penyegar Udara * Perfume Kereta * Membuat Membuat Sabun Aromaterapi * Urutan * Jiwa Enchantment * Persekitaran yang menyegarkan * Membakar, ionizer * Membuat Lilin


Minyak Wangi Berjenama (Bahan Tulen)

Gred tertinggi Fragrance diilhamkan dari Fine Fragrance Designer berjenama atau Fragrance Halus seluruh dunia. Fragrance Designer Minyak yang diperbuat daripada sebatian aromatik semula jadi dan bahan-bahan mentah wangian sintetik sesuai untuk permohonan kulit secara langsung. Designer Minyak 100% Bukan Alkohol sesuai digunakan untuk semua Muslim, semua jenis kulit dan selamat untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa Fragrance. Minyak Fragrance Designer kami tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tidak akan menyebabkan sakit kepala atau pening.

Minyak Wangi berjenama Sesuai Untuk: * Penggunaan Langsung Sebagai Fragrance Badan * Bukan Alkohol Wangi Spray * Roll Alkohol Bukan Pada Wangi * Perfume EDP (Dengan Alkohol) * Rambut, Kulit dan Badan Penjagaan * Penyegar Udara * Perfume Kereta * Membuat Membuat Sabun Aromaterapi * Urutan * Jiwa Enchantment * Persekitaran yang menyegarkan * membakar, ionizer * Membuat Lilin


Fragrance Minyak Bahan Mentah (Dasar)

Inspirasi daripada Fragrance Designer berjenama atau Fragrance Halus seluruh dunia, Fragrance Badan Minyak yang diperbuat daripada sebatian semulajadi aromatik dan bahan-bahan mentah wangian sintetik sesuai untuk permohonan kulit secara langsung. Badan Minyak 100% Bukan Alkohol sesuai digunakan untuk semua Muslim, semua jenis kulit dan selamat untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa Fragrance. Minyak Wangi Badan kami tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tidak akan menyebabkan sakit kepala atau pening.

Fragrance Minyak Bahan Mentah Sesuai Untuk : * Penggunaan Langsung Sebagai Fragrance Badan * Bukan Alkohol Wangi Spray * Bukan Alkohol Roll On Perfume * EDP Perfume (Dengan Alkohol)


Minyak Wangi Aroma (Bukan Alkohol)

Inspirasi daripada Fragrance Designer berjenama atau Fragrance Halus seluruh dunia, Fragrance Badan Minyak yang diperbuat daripada sebatian semulajadi aromatik dan bahan-bahan mentah wangian sintetik sesuai untuk permohonan kulit secara langsung. Badan Minyak 100% Bukan Alkohol sesuai digunakan untuk semua Muslim, semua jenis kulit dan selamat untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa Fragrance. Minyak Wangi Badan kami tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tidak akan menyebabkan sakit kepala atau pening..

Minyak Wangi Aroma Sesuai Untuk : * Penggunaan Langsung Sebagai Badan Wangi * Pewangi Spray Bukan Alkohol * Pewangi Roll On Bukan Alcohol


Minyak Wangi Badan (Bukan Alkohol)

Gabungan dari Badan Minyak Wangi dan Minyak Wangi Penyelesaian boleh digunakan dengan roll pada minyak wangi atau tidak semburan minyak wangi alkohol. Minyak Wangi Badan tidak akan menyebabkan haba, kerengsaan kulit, selamat dan sesuai untuk aplikasi kulit secara langsung. Badan Minyak 100% Bukan Alkohol sesuai digunakan untuk semua Muslim, semua jenis kulit dan selamat untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa Wangi. Minyak Wangi Badan kami tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tidak akan menyebabkan sakit kepala atau pening.

Minyak Wangi Badan Sesuai Untuk : * Direct Use As Body Perfume * Non Alcohol Perfume Spray * Non Alcohol Roll On Perfume


Minyak Wangi berjenama (Bukan Alkohol)

Gabungan dari Designer Minyak Wangi dan Minyak Wangi Penyelesaian boleh digunakan dengan roll pada minyak wangi atau tidak semburan minyak wangi alkohol. Minyak Wangi berjenama tidak akan menyebabkan haba, kerengsaan kulit, selamat dan sesuai untuk aplikasi kulit secara langsung. Designer Minyak 100% Bukan Alkohol sesuai digunakan untuk semua Muslim, semua jenis kulit dan selamat untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa Wangi. Minyak Wangi Designer kami tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tidak akan menyebabkan sakit kepala atau pening.

Minyak Wangi berjenama Sesuai Untuk : * Penggunaan Langsung Sebagai Badan Wangi * Pewangi Spray Bukan Alkohol * Pewangi Roll On Bukan Alcohol


Perfume Body EDP (Dengan Alkohol)

Gabungan dari Badan Minyak Wangi dan Penyelesaian Perfume EDP (Dengan Alkohol) boleh digunakan dengan roll pada minyak wangi atau EDP semburan minyak wangi. Perfume Body EDP tidak akan menyebabkan haba, kerengsaan kulit, selamat dan sesuai untuk aplikasi kulit secara langsung. Perfume Body EDP (Dengan Alkohol) sesuai digunakan untuk semua jenis kulit dan selamat untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa. Perfume Body EDP Minyak tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tidak akan menyebabkan sakit kepala atau pening.

Perfume Body EDP Sesuai Untuk : * Penggunaan Langsung Sebagai Wangi Badan * EDP Perfume Spray * EDP Roll On Perfume


Designer Perfume EDP (Dengan Alkohol)

Gabungan dari Designer Minyak Wangi dan Penyelesaian Perfume EDP (Dengan Alkohol) boleh digunakan dengan roll pada minyak wangi atau EDP semburan minyak wangi. Designer Perfume EDP tidak akan menyebabkan haba, kerengsaan kulit, selamat dan sesuai untuk aplikasi kulit secara langsung. Designer Perfume EDP (Dengan Alkohol) sesuai digunakan untuk semua jenis kulit dan selamat untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa. Designer Perfume EDP Minyak tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tidak akan menyebabkan sakit kepala atau pening.

Designer Perfume EDP Sesuai Untuk : * Penggunaan Langsung Sebagai Wangi Badan * EDP Perfume Spray * EDP Roll On Perfume


Buat Fragrance Jenama Anda Sendiri Di Malaysia

Membuat jenama minyak wangi Fragrance anda sendiri. Fragrancemalaysia.my membantu anda untuk membina dan mewujudkan jenama anda berjaya. Mulakan perniagaan dengan Fragrance Penjenamaan anda sendiri sekarang untuk hanya kurang dari RM1000 sahaja.

* Anda boleh memilih produk Fragrance anda di sini : BF1 Shopping Malaysia


Perkhidmatan Fragrance Dan Jaminan Malaysia

* BF1 menyediakan 7 Hari Jaminan Wang Kembali ke atas semua produk Fragrance : Jaminan Wang Dikembalikan

* Lawati kami Fragrance Center Malaysia, hubungi Perunding Fragrance kami.

* Hantarkan Pertanyaan anda - Bantuan Minyak Wangai Fragrance.

* Fragrance Products Cash On Delivery untuk KL dan Selangor, Malaysia.

* Jika anda menghadapi sebarang masalah untuk memerintahkan Fragrance talian, sila gunakan kami Oder melalui Email untuk membuat tempahan.